Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΟΡΚΟΙ ΠΙΣΤΗΣ

Σαββατοκύριακο 25 - 26 Μαΐου 2013 9
Weekend
Σάκης Τσούνης και Μαργιαλένα Τζαννάτου,  Γλυφάδα
Ερωτας στο κόκκινο!
Οπως τους διηγήθηκαν στη Μαριλένα Θεοδωράκου


Η Μαργιαλένα λατρεύει τα ταξίδια, το πιο συναρπαστικό όμως είναι αυτό που ξεκίνησε με τον Σάκη__

Κόκκινα τριαντάφυλλα,
κόκκινο χαλί και μια κατακόκκινη Φεράρι που έφερε τη νύφη στην εκκλησία. Παρανυφάκια τρεις φίλες της που φορούσαν, τι άλλο, κόκκινα φορέματα,ενώ η καθεμιά κρατούσε καλάθια γεμάτα κόκκινα ροδοπέταλα. Βλέπετε, ο γάμος του Σάκη και της Μαργιαλένας είχε θέμα τα δύο βασικά χρώματα της αγαπημένης ομάδας του γαμπρού,του Ολυμπιακού, δηλαδή το κόκκινο και το άσπρο. Εκείνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι 29 ετών. Ονειρό του ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής,όμως ασχολείται με το ποδόσφαιρο μόνο ερασιτεχνικά. Φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού, βρήκε την ίδια ανταπόκριση και από τη σύζυγό του. Σήμερα είναι διευθυντής σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων. Η Μαργιαλένα γεννήθηκε επίσης στην Αθήνα και έχει καταγωγή από την Κεφαλονιά. Οι φίλοι της τη φωνάζουν «τρελή». Ο λόγος; Ως αεροσυνοδός που είναι έχει κάνει πολλά ταξίδια και έχει τρελή αδυναμία στα ψώνια. Αγαπημένος της προορισμός η Νέα Υόρκη. «Εχει εκατό μαγιό και εκατό ζευγάρια παπούτσια. Δεν το συζητάω για ρούχα. Πάρα, μα πάρα πολλά» λέει.ο Σάκης χαριτολογώντας.Γνωρίστηκαν πριν από επτά χρόνια

σε κοινή παρέα. Του άρεσε από την πρώτη στιγμή που την είδε και είπεότι αυτή ήταν η γυναίκα που θα ήθελε
να παντρευτεί. Αρχισαν να βγαίνουν ραντεβού για έναν μήνα μέχρι να γνωριστούν καλύτερα και να γίνουν ζευγάρι.«Σε ένα από τα πρώτα μας ραντεβού, η Μαργιαλένα είχε μια γούνινη τσάντα και, όπως μιλούσαμε, ξαφνικά η τσάντα άρπαξε φωτιά από ένα διακοσμητικό κερί που υπήρχε στην καφετέρια. Τότε εγώ, σαν ιππότης,πήρα αμέσως ένα ποτήρι με νερό και την έσβησα. Από τότε νομίζω ότι με ερωτεύτηκε», θυμάται ο Σάκης.Ερωτεύτηκε επίσης το χιούμορ του,την εργατικότητα του και… τις βλεφαρίδες του, τις οποίες και ζηλεύει,γιατί είναι μεγάλες. «Τα ελαττώματά του είναι η υπερβολική του αγάπη για το ποδόσφαιρο και κάποιες φορές η αφέλειά του. Είναι όμως φιλότιμος,εργατικός και πολύ υπομονετικός»,λέει η Μαργιαλένα. Ο Σάκης μπορεί να λέει ότι εκείνη είναι πολύ εγωίστρια και κυκλοθυμική, ωστόσο αγαπάει το γεγονός ότι είναι φιλότιμη, δίκαιη,ευαίσθητη και κοινωνική. Και έτσι,έπειτα από έξι χρόνια σχέσης, ήρθε και η πρόταση γάμου.


 Ηταν την ημέρα της επετείου τους και είχαν βγει για φαγητό για να το γιορτάσουν. Ο Σάκης είχε βάλει το πιστοποιητικό αυθεντικότητας του δαχτυλιδιού μέσα στον κατάλογο του φαγητού και έτσι όταν η Μαργιαλένα τον άνοιξε για να παραγγείλει το πιάτο της, κατάλαβε ότι δεν ήταν ένα συνηθισμένο ραντεβού.Εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων στη δουλειά, ο Σάκης δεν έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο και αυτός είναι ένας από τους λόγους σύγκρουσης για το ζευγάρι. Την περίοδο του γάμου οι φίλοι τους έλεγαν χαρακτηριστικά πως στον γάμο ο γαμπρός θα είναι εκείνος που θα στήσει τη νύφη στην εκκλησία και όχι το αντίστροφο, γιατί πάντα κάτι γίνεται στη δουλειά του και καθυστερεί να γυρίσει στο σπίτι. Στον ελεύθερο χρόνο του, ασχολείται με τον ανιψιό του,τον οποίο λατρεύει. Παίζει μπάσκετ ή ποδόσφαιρο και πηγαίνει στο γήπεδο να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα. Η Μαργιαλένα λατρεύει τα ταξίδια – αυτός ήταν και ο λόγος που επέλεξε να γίνει αεροσυνοδός τρελαίνεται για τη θάλασσα και την ηλιοθεραπεία. Αγαπημένος τους προορισμός η Μύκονος, αφού ήταν και το πρώτο νησί που επισκέφθηκαν μαζί.



 Οπως όλοι οι γάμοι, έτσι και ο δικός τους είχε κάποια μικροπροβλήματα. Για παράδειγμα, ενώ είχαν καταλήξει σε ημερομηνία, τελικά την μετέφεραν έναν μήνα αργότερα λόγω της εγκυμοσύνης της αδελφής της Μαργιαλένας. Επίσης έναν μήνα πριν από τον γάμο ο πατέρας της Μαργιαλένας μπήκε στο νοσοκομείο.Ευτυχώς, πήρε εξιτήριο τρεις μέρες πριν και όλα έγιναν κατ’ ευχήν.Μπάτσελορ πάρτι έκαναν και οι δύο, ο καθένας ξεχωριστά με τους φίλους του. Η νύφη πήγε στη Μύκονο,όπου οι φίλες της τής έκαναν δείπνο- έκπληξη, με ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα ενώ της είχαν φτιάξει διάφορα αντικείμενα που είχαν πάνω φωτογραφίες του ζευγαριού.Τη διοργάνωση του γάμου άρχισαν έξι μήνες πριν, με τη βοήθεια συγγενών και φίλων. Το χρώμα που κυριαρχούσε φυσικά σε όλη τη διακόσμηση ήταν το κόκκινο και το άσπρο.Κουμπάροι τους ήταν ο παιδικός φίλος του Σάκη και η κολλητή φίλη της Μαργιαλένας, την οποία θεωρεί τέταρτη αδελφή της (έχει δυο αδελφές και έναν αδελφό). Δεν θα μπορούσαν να επιλέξουν καλύτερους κουμπάρους από τους συγκεκριμένους και όταν εκείνοι τους έκαναν την πρόταση δέχτηκαν με μεγάλη χαρά. 



 Οπως όλοι οι γάμοι, έτσι και ο δικός τους είχε κάποια μικροπροβλήματα. Για παράδειγμα, ενώ είχαν καταλήξει σε ημερομηνία, τελικά την μετέφεραν έναν μήνα αργότερα λόγω της εγκυμοσύνης της αδελφής της Μαργιαλένας. Επίσης έναν μήνα πριν από τον γάμο ο πατέρας της Μαργιαλένας μπήκε στο νοσοκομείο.Ευτυχώς, πήρε εξιτήριο τρεις μέρες πριν και όλα έγιναν κατ’ ευχήν. Μπάτσελορ πάρτι έκαναν και οι δύο, ο καθένας ξεχωριστά με τους φίλους του. Η νύφη πήγε στη Μύκονο,όπου οι φίλες της τής έκαναν δείπνο- έκπληξη, με ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα ενώ της είχαν φτιάξει διάφορα αντικείμενα που είχαν πάνω φωτογραφίες του ζευγαριού.Τη διοργάνωση του γάμου άρχισαν έξι μήνες πριν, με τη βοήθεια συγγενών και φίλων. Το χρώμα που κυριαρχούσε φυσικά σε όλη τη διακόσμηση ήταν το κόκκινο και το άσπρο.Κουμπάροι τους ήταν ο παιδικός φίλος του Σάκη και η κολλητή φίλη της Μαργιαλένας, την οποία θεωρεί τέταρτη αδελφή της (έχει δυο αδελφές και έναν αδελφό). Δεν θα μπορούσαν να επιλέξουν καλύτερους κουμπάρους από τους συγκεκριμένους και όταν εκείνοι τους έκαναν την πρόταση δέχτηκαν με μεγάλη χαρά. Ο κληρικός που τέλεσε το μυστήριο δεν επέτρεπε να ρίξουν ρύζι μέσα στην εκκλησία και στο «Ησαΐα χόρευε…» ο πατέρας της νύφης άρπαξε το καλάθι και τους έρανε με ροδοπέταλα. Ηταν μια αναπάντεχη αλλά πολύ ωραία στιγμή. Το γλέντι έγινε σε ένα κτήμα και κράτησε μέχρι τις πέντε το πρωί.Οι καλεσμένοι τους ξετρελάθηκαν με τα γλυκά, αφού ύστερα από επιθυμία της Μαργιαλένας, η οποία είναι γλυκατζού, ο μπουφές είχε πολλά και διαφορετικά γλυκίσματα.Το περιστατικό που ο γαμπρός θα θυμάται είναι ότι σκίστηκε το παντελόνι του έξω από την εκκλησία την ώρα ακριβώς που τον φωτογράφιζε οΠάνος Ρεκουνιώτης. Νευρίασε τόσο πολύ που τσακώθηκε με την Μαργιαλένα, η οποία γελούσε με το ατυχές περιστατικό. Ευτυχώς ο κολλητός του, ο οποίος έχει μαγαζί με έπιπλα και ειδική μηχανή που ράβει καλά, τον έβγαλε από τη δύσκολη θέση και έτσι έκαναν μια στάση από το μαγαζί του πριν πάνε στη δεξίωση. Σήμερα, το συζητάνε και γελάνε.Μετά το γλέντι έμειναν δύο μέρες σε γνωστό ξενοδοχείο στο Λαγονήσι και στη συνέχεια έφυγαν για γαμήλιο ταξίδι στο εξωτερικό. Πήγαν Μαϊάμι,Μεξικό, Κανκούν – ένα από τα πιο ωραία ταξίδια που έχουν κάνει. 

 «ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ»,
Μιχαλακοπούλου 80,
115 28 Αθήνα,
Τηλέφωνα: 2113658564,
2113658565
email: orkoi_pistis@tanea.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου